Rólam

Sokan úgy hiszik, ha elindítanak egy blogot, íróvá válnak. Őszintén szólva, nekem is ezt volt a célom. Azt gondoltam, hogy az írással lehetek valaki, olyasvalaki, aki történeteivel szórakoztat másokat. Mindannyian innen indulunk. Az internet számos lehetőséget adott arra, hogy a hobbiírók, akik kedvtelésből gyerekeknek, családtagoknak, barátoknak vagy csak egyszerűen maguknak mesélnek, végre előbújjanak csigaházukból és megmutassák, amit régóta rejtegettek. Én is egyike vagyok ezen rejtőzködőknek.

Nem nevezem magam írónak. Ahhoz, hogy valaki íróvá váljon nem csupán az írás szeretete kell, hanem sokéves munka, áldozathozatal, nélkülözés és görcsös törekvés azért, hogy még jobb legyen.

Szeretem, amit csinálok. Úgy gondolom, jó úton járok, ha ezzel másokat is ráveszek, hogy olvassanak és írjanak. Hogy szeressék a könyveket legalább annyira, mint én. Nálam ez jelenti a sikert.

Könyvcserével kapcsolatban elérhetsz itt: http://moly.hu/tagok/cassyblacksmith

Ha kérdezni szeretnél: http://www.ask.fm/CassyBlacksmith

E-mail: cassyblacksmith@gmail.com

Ha tetszett, iratkozz fel az e-mail címeddel, hogy ne maradj le a frissítésekről! 🙂


6 Replies to “Rólam”

 1. Nagyon jó kis blog! Nem is tudom most így hirtelen, hogy akad-e másik írástechnikával foglalkozó blog, ahol ennyi cikket találni. Mindenféleképp végig fogom olvasni az összeset! Én is foglalkozom írással, de még nem sikerült átlépni az amatőrt a hivatásostól elválasztó határvonalt; csak pár novellám jelent meg eddig. De ami késik… az lassan jön! 🙂

 2. Szia Cassy!
  Igényes, tartalmas, regényírással kapcsolatos blogokat, oldalakat kerestem, akkor akadtam a tiédre. Örülök, hogy rátaláltam, ahogy körbenéztem, hasznos dolgokra akadtam.
  Hasonló témában – hogy miben más, mint a többi “írástanácsos” blog, meglátod, ha elolvasod a rövid leírását 😉 – indítottam én is blogot. Oda kiteszem a legjobbnak ítélt efféle oldalakat, úgy érzem, a tiédnek is ott a helye. Ki is linkeltelek, remélem, nem bánod. 🙂 (Persze, ha nem szeretnéd, csak szólj és leveszem.)

  Biztosan vissza fogok még térni ide. 🙂

  További jó munkát!
  Glatime

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.